30 september 2017
11:00

Torup/Rydö FF

Referat: Alets IK - Torup/Rydö FF

Årets sista hemmamatch slutade med en säker seger. Min analys är att vi spelar bättre mot starkare motstånd, vi kan behöva lite hjälp med att locka fram mer energi och jävlar anamma. Kalasstart med 1-0 men sedan fick Torup/Rydö en straff fram till 1-1. Men med 2-1 och 3-1 hade vi sedan ett övertag vi aldrig släppte. Motståndarna fick förvisso in ett snabbt mål direkt 2 perioden fram till 3-2 men sedan 4 och 5-2 under den andra och likaså 2 mål till i den avslutande perioden fram till slutresultatet 7-2. Siffror som motståndarna var ganska nöjda med för de spelade utan avbytare och har haft tungt med resultaten förstod vi. I den sista tredjedelen kunde vi se mer av ordentliga löpningar och att vi kunde fylla på med fler tjejer i anfallsspel. Sett till dagens insats ligger vi bra till när det gäller att våga vårda bollen och ha en tanke med passningar, att utveckla är att öka kvaliteten i passningarna (fler måste sitta rätt) och att öka löpstyrka och uthållighet, inte minst med tanke på att 7-mannaspel snart är ett minne blott för vår del och enbart spel på större ytor väntar.